Oltiin koko konkkaronkka mökillä viikonloppuna. Ensin omalla mökillä laittaen sitä talviteloille ja sitten Sasun mökillä ja johan oli koiruudet väsyneitä viikonlopun jäljiltä. :) Pakko oli painia jos vaan silmät pysy auki, joten välillä piti viedä karvaiset eri huoneisiin lepäämään, jottei huumori lopu kesken.

Samu%20ja%20Liina%20m%C3%B6kill%C3%A4-no

Liina osaa oikein hienosti painia ja "antaa löysiä" Samulle välillä, jotta Samu olevinaan pääsee niskan päälle. Samu on kyllä sinnikäs sissi painimaan ja lähtee yleensä leikkiin halausotteella kaulan ympäri, mutta osaa kyllä käyttäytyä kun Liina kertoo, että nyt riittää. Samu on myös oppinut vaanimaan Liinaa ja onkin huvittava seurata hiipimistä ennen hyökkäystä. :)

Sasun mökillä riittikin sitten vasta vauhtia. Sasu, jota melkein voisi sanoa lentäväksi koiraksi, piti Samun liikkeessä melkein jatkuvasti ja kyllä sen sitten huomasi kotona kun uni maistui. Sasu ei aluksi meinannut noteerata pientä pentua ollenkaan, koska olihan mukana myös kauniimman sukupuolen edustaja Liina. Liina tosin oli omalla ärhäkällä päällänsä, joten Sasun kiinnostus lopahti varsin nopeasti. Sasulla riitti vauhtia tuplasti enemmän kuin Samulla ja Liinalla yhteensä, Samu yritti pysyä perässä ja Liina oli mielellään rauhassa ja seurasi sivusta.

262-normal.jpg

Samu kävi myös osaksi kastautumassa järvessä, Sasu kun näytti hienosti mallia, miten keppi noudetaan uimalla vedestä. Ihan rimpulaksi meni poika, kun turkki oli osaksi märkä, on se vaan niin pieni vielä, pörheä karva hämää todella paljon.

257-normal.jpg

Siinähän se viikonloppu meni mökkeillessä ja jälleen arki koittaa. Tässä vielä syysterveisiä Samulta!

495-normal.jpg