Samu on nyt pari kertaa harjoitellut hihnassa kävelyä ja se sujuu hienosti silloin kun Liina on mukana. Jos poika joutuu ittekseen hihnan päähän ja kävelylle niin pylly on niin tiukasti maassa tai riuhtoo, ettei siitä meinaa mitään tulla. Ekalla hihnakävelyllä Liinan kanssa Samua houkuteltiin ja palkittiin namujen avulla, mutta jo toisella lenkillä kävely sujui oikein hienosti ilman namujakin.

Isäntä tekaisi eilen aitauksen Samua varten pihalle, jolla rajattiin hieman liikkumista, jotta liukkaan veijarin spurtit eivät yltäisi tielle ja junaradalle asti. Liina on ihmeissään moisesta kun on saanut vapaasti olla pihalla ittekseen eikä ole juurikaan siitä hötkyillyt mihinkään, mutta väliaikainen ratkaisu tämä aitaus vaan on ja poistetaan sitten, kun Samu selvästi pysyy pihalla ja tottelee paremmin luoksetuloa.

Liina suhtautuu päivä päivältä paremmin Samuun ja antaa jo Samun haistella ja törmäillä häneen ilman sen suurempaa murahdusta. Hampaat hännässä edelleen harmittaa Liinaa, mutta kylläisenä ja levänneenä Liinan huumori selvästi riittää paremmin, pitää siis pitää tytön lepoa ja syöntiä silmällä, jotta jaksaa pientä herraa helpommin.