Samu kävi rokotettavana toissa päivänä eläinlääkäri Lappalaisen luona Kirkkonummen Vetsetissä. Poika sai reippaudestaan kovasti kehuja ja kaikki oli mallillaan. Samu antoi sen suurempia kiemurteluja vilkaista korvia ja hampaitakin. Painoa pikku herralla on jo 6,5 kiloa, vielä jäätiin kuitenkin kakkoseksi odotushuoneen kultaiselle noutajalle, joka olikin mahtava jöllikkä 36 kilon painollaan. ;)

Samu on päässyt myös tutustumaan järveen Meikon ulkoilualueella. Oli siinä ihmetyksen ja riemun aihetta kun vettä olikin runsaasti enemmän kuin juomakupissa, jossa Samu mielellään läträä tassujaan. Isäntä sai videonpätkääkin otettua, mutta katsotaan josko saataisi se tänne kaikkien nähtäville.

Liinassa on ollut havaittavissa pientä suojelunhalua, naapurin sakemanni meinasi saada köniin kun tuli liian lähelle Samua lenkillä (osasyynä saattoi kyllä olla myös Liinan antipatia sakemanneja kohtaan, joka johtuu yhdestä äkäisestä yksilöstä edellisen kotimme naapurustossa...) Yhä enemmän ja enemmän tämä kaksikko hitsautuu yhteen, mutta sitähän me aavisteltiinkin alusta pitäen. :) 

Tässä kuvassa meidän "vahtikoirat" loikoilevat portin pielessä, pitäähän sitä tarkkailla ohikulkijoita ja haukkua hunsvoteille (lue; mopopojille). ;)

2013-09-06-442-normal.jpg